Homemade salami

€24.00
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Average rating: 9/10 Number of reviews: 7
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Salami obtained from a mixture of only meats belonging to pigs born, raised and slaughtered in Italy. Slow seasoning. Very soft on the palate and with a delicate taste, packaged in a gentle casing, as per the Emilian norcina tradition

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salame
rating 8
ottimo
salame artigiano
rating 6
non ancora assaggiato il prodotto.....il prezzo mi sembra decisamente caro
Acquisto periodico
rating 10
Tutto perfetto
Xxxxxxxx
rating 10
Ancora intero
salame artigianale tipo felino
rating 10
ottimo 10
.
rating 10
Ottimi prodotti come sempre
Buono al palato
rating 9

Mi è piaciuto come sapore
Avrei voluto un po più morbido e più facile d\'affettare

Answer:

Buonasera, abbiamo letto il suo commento e, sebbene felici che il nostro salame l'abbia soddisfatta come gusto, ci dispiace che non abbia trovato il giusto grado di stagionatura per lei.

Poichè sono tutti prodotti artigianali, non ce n'è uno uguale all'altro, ma, se dovesse capitare l'occasione di un altro ordine, Le raccomando di scrivere nelle note la richiesta con il grado di stagionatura che più Le piace. Faremo sicuramente il possibile per esaudire il suo desiderio.

Description

Characteristics

Our salami is made from a mixture of meats from pigs entirely born, raised and slaughtered in Italy. The mixture is stuffed into a budello gentile casing, and tied off by hand with natural fibre twine. It is aged slowly and naturally. Very soft on the palate, with a delicate flavour.

More info

Comes in sizes from 500 to 900g. Keep in the fridge. To be consumed after peeling and slicing

Product Details

Data sheet

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Aperitif
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